My Sex Buddy

Idag var jag på gymmet en sväng, sen drog jag och syrran till Skövde. Jag köpte en väska som jag har letat efter i över ett år, jag tror jag är nöjd med den. Tog tåget till Gbg och bytte min dermal, blev riktigt snyggt.
A.

för du om någon borde veta,

September är snart slut, sen är det bara okt och nov som är kvar och några dagar in i dec sen drar jag till Thailand. Jag hoppas att jag får min Scrubsbox snart, de hade den inte i lager så det lär ta lite extra tid men ändå.

A.


Han behövde bara 10min, hahahhaa, cut the crap

Brorsan skulle bjuda på käk igår, först vare friterade pannkakor från jobbet som var uppe på tavlan, men sen ville jag ha pizza. Generös som han är (eller jag menar dagen-efter-lön) så bjöd han på en. Vilken jävla ungkarlslya han bor i dessutom haha.

Är sugen på att köpa en balrog, vet bara inte vart jag ska få tag i en. De är ju såå söta!

A

Fantasi är viktigare än kunskap

Och när man kommer till stationen sitter de vanliga gubbarna där och busvisslar på Nero. Förresten, så beställde jag nyss Scrubs säsong 1-6, gout.
A.


paneng

Jag tog mig friheten att baka scones imorses, fy satan vad gott det var. Jag tror inte jag har ätit det sen vi bodde i huset, dvs 3 år sen. Gick återigen till JC och fann mig ett par byxor, sa att jag inte hade mer än 300 spänn på kortet. Men vi löste det så att jag fick de för det helt enkelt (kan omöjligen ha vart genom min djupt urringade tshirt).
Funderar på när jag hade tänkt att ha min vegetarian-för-en-vecka och vegan-för-en-veckagrej. Känner att de kommer bli riktigt tufft, ha ha.
A.


sep 17

I torsdags skämtade jag om att vi hade polisen bakom om oss, vi såg inte riktigt eftersom det var så mörkt. Vi hade knappt hunnit förbi första 100skylten förrän ett par blåljus blinkar i backspegeln. Poliserna ställde rutinfrågorna som: har du körkort, äre din bil, är ni på väg till Skövde, du vet att du kan tappa körkortet av den orsaken, vill du blåsa här? osv. Men det var första gången jag blev stoppad, liksom med min bil så jag tyckte det var kul bara. Och det gick ju bra så whats the deal.
Kul var det, sådär nostalgiskt, och jag körde en (vad jag tydligen själv hade sagt) favorit i repris, hahaha. Sen helt plötsligt hade jag blod på hela min högerhand, ingen aning om vart/vem det kom ifrån eller hur det hade hamnat där men jag frågade Mickan vad det var för något: en lyckad kväll! sa jag. Hon trodde jag var galen. Vi fick med oss två pundare hem i bilen varav den ena somnade som en stock i framsätet. Jag själv kunde inte ha somnat bättre den kvällen, snarare morgonen.
A


Va, vad håller vi på med

Klart jag fick vara på gymmet, både i måndags, igår och idag. Haha
De ringde imorses igen och behövde arbetskraft - på fredag. Hmm, ska kolla min kalender (konstpaus) jo, men det ska nog gå bra.

A.
Han började jucka mot henne i takt till musiken. Hon började jucka tillbaka.
Det blev en riktig kåtdans


Vad håller vi på med?



Blev utslängd från gymmet igår...haha..
Hoppas jag får komma dit idag, haha, klart jag får. Sen ringde de och ville ha arbetskraft i eftermiddag.
Smell you laterz
A

det tycker jag vi firar med en uhrl

Jag vaknade halv ett idag, skönt?
Förresten, har jag sagt att jag har läst ut Brott och straff? Gjorde det häromdagen. Började med Bröderna Karamazov för någon timme sedan.
A


förra torsdagen var:


Sara jätteduktig på att sjunga,

det tävling i Singstar,

Sara duktig på att posa samtidigt som hon sjöng (not, bevis finns i ett filmklipp på face),

det Anna som körde hem,

Bella (och de andra) såhär glada över att ha väntat på mig i ca 1h.
A.


jag hör att du är säker nu, jag vaknar med den tanken varje dag

Blev riktigt jävla sur. Det var tänkt att jag skulle byta min dermal anchor idag till ett riktigt smycke men tydligen hade de inte tid för det, svarade killen sådär lagom irriterande nonchalant. Jag ringde ju igår bara för att vara säker och då sa ni det fanns tid. Jaha, men det gör det inte.
Tur att jag inte hade åkt 20mil helt i onödan då. Gick till Liseberg med Eve och såg Håkan tredje gången gillt där, femte totalt. Lika mycket folk som vanligt. Han säger att det är sista gången på länge nu men att de givetvis kommer tillbaka.
Imorgon ska jag till metropolen, ehehehhe.
A.

kpptrns

Kul grej det som hände på JC, hahaha.. (love)
Vi stod i kön i en jävla timme. Konkursutförsäljning. Iallafall, sen vart jag till gymmet och efter det drog jag och besiktade bilen. Han gick igenom med ett fel, handbromsen var inte tillräckligt.
A.


Lika dåligt som när Shakira ylar i She wolf.

Var på abs idag igen, sen pumpa jag lite med de andra grabbarna i mysrummet iklädd endast en sportbh och tighta shorts. Visst vetdu, sen avslutade jag med tio minuter på crossen samtidigt som jag glodde på How I met your mother. Jag gillar redan det gymmet!

Imorgon ska jag iväg till skolans fordonsavdelning och tacka grabbarna där för att de fixade min bil. Har bakat tre sockerkakor ikväll så jag hoppas de blir glada. Sen ska bilen besiktas, haha. Också jobbar jag, juste. Förfest hos Bella efter det som sist var riktigt kul.
Puss A.


d96df4d3570ca636050ae11f9cab83cf7a928462_.jpg



Vart till gymmet vid lunch sen gick jag och syrran ut till mio. De där sängarna som man måste ha en fjärrkontroll till.. high tec I forgot.
Sen ringde killen som var min beslutsförfattare när jag mönstrade om utbildningen nästa år, men han visste inte mycket mer än vad gjorde så jag får helt enkelt vänta och se.
A.

och sedan efter några öl gick vi och ställde oss i kön

Ska snart jobba och efter det ska jag på abs.

Vaknade av att Nero stirrade på mig, 'vad äre baby, vill du sova här?'. Andra gången som han faktiskt sov i min säng.
A.


449



Syrran muckade idag! Grattis. Fyy vad jag har saknat henne.
A.


rotera!

Jag har ingen aning om vad jag har gjort, men på nåt vänster, har jag små skrapsår och rivmärken eller nåt liknande på mina ben och fingrar.
Igår när vi hade kollat dansgolvet på Glam så gick vi till det stora. Efter ett tag blir vi omringade av fyra killar i skinhead. Vi flyttar oss hela tiden runt för att slippa känna det där mysiga i ryggen. Anna skriker "Rotera!" och vi byter plats, men inget hjälper. Skrattande går vi därifrån. Roligast på hela kvällen tror jag fan.

Tänkte släpa mig iväg till gymmet strax. Sen ska jag ut till Julia.
A.


11 du sa, 11 det va

Haha, vilken jävla underbar kväll :D
A.


Sexy bitch

Fixade partyskiva till ikväll. Vi ska va hos Sara innan, och med vi menar jag Anna och Bella också. Nästan full bil ju..haha. Länge sen sist vi var det.
Men innan det ska jag på abs, det är om lite mindre än en timme. Det blir nog skönt, har faktiskt ingen träningsvärk från igår av det. (Varför skulle jag få det förresten, jag som är så vältränad!)
A.


10:10:23

Vaknade av ett jäkla dunkande för nån timme sen. Dunkdunkdunkdunk-tystnad-dunkdunkdunkdunk. Vet inte hur länge de hade hållt på, antar att det var i lägenheten under oss, men efter en halvtimme slutade det. Och självklart kunde jag inte somna om.
A.


italien2006förallavisomkommerihågdetochvarmed

Jag var på abs förut, det var jobbigt men rätt kul.
Så kul att jag skrev upp mig på torsdag- och söndagspasset.
A.


we like to watch you laughing

Har sån träningsvärk att jag knappt kan sära på benen. Kunde knappt komma i den där maskinen igår (som tränar insida lår). Men jag tänkte gå dit snart igen och kämpa mig ner i den. Sen tänker jag gå hem igen och läsa ut Brott och straff.
A.


RSS 2.0