28.8



De var snorbra.. fyfan vad galet bra de var. (Hihi, Andrew är way much snyggare in real)
det var så jävla snyggt när det var världens tryck och regnet kom. Sjukt
A.

jojo

Igår vare riktigt kul. För en gång skull var vi tid och slapp stå i kö. Väl inne träffade vi Martin och de, som vi ju även körde hem. Och precis efter rondellen slocknar bilen. Jaha, där stod vi. Ringde Bellas morsa som bodde i närheten men hon hade en elbil så det fanns inte så mycket att göra. Så jag ringde morsan och de som kom efter ett tag och bogserade hem bilen..komiskt fan, hahahaha. Väl hemma då klockan var ungefär halv fem frös jag mig till sömns.

Idag äre fan inte bättre, kan knappt andas genom näsan och halsen är fortfarande tjock.
Men 15.42 går tåget till Stockholm och Popaganda/Mgmt. Hare fint folks.
A.

20kr och kvällens tuttar är visade!

Vaknade och hade skitont i halsen. Och öronen klickade sådär ni vet, som när man är förkyld. Iallafall jag gjorde frukost och hann precis ut ur duschen när Bella ringer, så vi drog till Skövde. Jag köpte två hoodtröjor och tights. Väl hemma tog jag min (mer än full-tankade) bil ut till Mekonomen och köpte ett nytt vindruteblad.

Tänkte beställa hem ett par vans nu, sen ska jag sova nån timme, göra pannkakor och dra iväg till Bella.
Ses A.


Bärs, brudar och sex

Skrev ut min biljett till Popaganda idag. Fördrev min lunch och eftermiddag med Eve i Skövde. Sen ringde jag angående ett jobb här i trakten..de sa jag skulle skicka mitt cv. Imorgon blire förhoppningsvis Husaren.
A.




Den är väl sisådär 2år gammal.
A.

lön lön lön lön lön lön lön lön lön lön lön lön lön

Åkte ut till Chris i söndags, sa hej och snackade lite. Hon trivdes i lumpen. Det är ovant att inte träffa henne lika ofta nu men det var skönt att höra att hon har det bra.
Nästa vecka kanske jag åker till Västerås igen, donno än.
A


But what about the tomorrow I don't really wanna know

Puss på syrran som var förbi här nyss (nån dag bara men ändå), saknar henne som fan men hon muckar om cirkus en månad så det ska bli jävligt kul. + att om sex underbara dagar åker jag till Sthlm och ser Mgmt!
A


daim

Ankaret är på plats och det känns bra.
Nu ska jag, en gång för alla, få ur min jävla tova.
A

I wanna take a ride on your disco stick, haha

Ellas och Towes fest var fett kul,
Se Watchmen gott folk den är bra (dr. Manhattan är såå snygg)




Kom nyss hem och i bilen visade graderna på 33..sen 27. Typical att jag ska jobba nurå. Typical alla fukkers som börjar skolan idag!!!!!! Muhahaha.
A

20090817

Imorgon åker jag hem, inte kul. Men förhoppningsvis kommer jag snart hit igen
A.

I got that boom boom boom

21:13 stämplar jag och Bella ut. 21.31 är vi uppe hos Bella. 22.15 vill hon åka men inte jag. ~22.55 släpar vi med alla saker ner till bilen och åker i sisådär 140 knyck i spöregn till Skövde. 23.30nångång har vi, som traditionen kräver, trängt oss föra ungefär hela kön (till Husaren ofc). 01.50 går vi mot bilen. 03.00 är vi tillbaka från Kebab house. 03.02 däckar vi båda två i bilen med framsätena neddragna och igenimmade rutor. ~06.00 rycker Bella tag i mig och vill att vi ska åka hem men jag säger att det inte är dags än. 07.54 vaknar jag. 08.01 vaknar Bella och vi bränner av ett skratt så gott vi har sovit! 08.28 lämnar vi Statoil. 08.44 är vi framme i stan.

Svålat kul kväll, haha.
Ikväll åker jag till Västerås för imorgon ska jag på 18års fest som kussen och nån polare har. A

Nån ny grej?



Från Perssons parfymeri

- Jag skiter väl fullständigt i vad din morsa säger.

- Ja, jag med. Ibland brukar jag typ gå och lägga mig 11 eller nåt.
A


Torsdagen 6 aug

20.00 stämplar jag ut och hoppar därefter in i den s.k jobbduschen. 20.28 är jag hos Mickan. 22.01 börjar vi dra på oss skorna, några fula kort smäller. 22.20 sitter vi i bilen och är på väg till stationen för att hämta upp Eve. ~22.45 blir vi stoppade på vägen till Skövde 23:14 har vi precis trängt oss före större delen av kön in till Husaren. 23.30 blir jag tillsagd av vakten ~01.07 tappar jag bort de andra 01.15 hittar jag brursan och vi försöker från hans mobil att få tag i de andra eftersom min mobil låg kvar i bilen 01.40 hittar jag Eve som säger att de andra har gått till Krikkelin 02.00 träffar jag de andra på Krikkelin. 02.30 sitter jag på Kebabhouse med Mickan och funderar på hur vi nu kommer hem när chaffisen har druckit. 02.45 orkar jag inte med de andras tjat om sovplats så jag går snabbt till bilen. 02.52 står jag på parkeringen och byter om till mina blivande sovkläder. ~03.30-04.00 somnar jag. 08.52 vaknar jag av ett meddelande från Mickan som undrar hur det är 09.33 knackar Bella på rutan och undrar om vi ska åka hem. ~10.30 är jag hemma

A.


virginia slims uno

Imorron blir det jag och Bella till Husaren. Sara kanske skulle med, vi får se. Det betyder alltså att jag måste ha allt färdigpackat till Västerås ikväll, för imorgon jobbar jag hela dagen och på fredag jobbar jag också hela dagen och cirkus 50min efter att jag har slutat går tåget. Men det blir bra. Nu ska jag ju alltså packa..bye suckers. A.


barcabarcabarcabarcabarcabarcabarcabarca barcabarcabarcabarcabarcabarcabarcabarca#2



I'm a tiger sleeping in your





Du slår min verklighet i bitar

Fick ett sms från SJ förut om att jag hade en biljett som ska godkännas innan imorgon, jag hade alltså bokat fel dag.. Bokade ny biljett och ringde bilprovningen som inte gjorde det lätt för sig att fixa en tid. Man fick själv bokstavera registreringsnumret (ni vet a som i adam b som i bertil osv).

Bella hörde av sig om torsdagen, maybe blir det bara hon och jag. Maybe blir det fler. Ska se till att ha pumpade bildäck den här gången.
Nu ska jag ner och äta fisk
A.


Neger och presse.

Lite typiskt att det är samtidigt som matfestivalen men haha, inte en chans att jag väljer.

I torsdags åt jag fan salladstallrik till lunch, förvånad över mitt val..men det var gott. Jaoo, och idag klämde jag fingret och det nagelbandet jag slet loss häromdagen, så skönt var det. Älskar att känna känslan av pain.
A.


stora känslor - stora ord



Som när Mickan nämnde att det var kvar fem tändare hos henne sen i torsdags. Min kissemisse är där.

Nästa vecka ska jag fixa gymkort och ringa och boka tid hos bilprovningen. Och vid nästa lön ska jag beställa hem alla säsonger av Scrubs.
A.


#####söndag

Jag slet av ett nagelband förut, gjorde inte så ont då. Men efter jag hade gjort det, riiiiiktigt jävla förbannat ont gör det. Det var allt jag hade att säga idag, A.


19 6 12

Da Family är hemma igen från Öland
och efter mer än 2h och tre duschar är större delen av min tova utredd
A.


You want me to hit you?

I torsdags var jag på Husaren, igen. Med Veronica, Bella och Eve.
Vi sjöng singstar innan, jag äger fan på Umbrella, hehe. Väl hemme sen så orkade jag verkligen inte gå upp så jag sov i bilen tills jag vakna några timmar senare av att det var svinkallt. Då gick jag upp, hann sova en timme sen ringer Eve och vill ha sina grejer..



A.

RSS 2.0